Dieuwke Reitsma

BinnenBeeld

Engelberterweg 11

9723 EH  Groningen
tel: 06 1321 0637

e-mail

Beste Dieuwke,
Nogmaals dank voor het fijne gesprek van zonet.
Anita

  • Wilt u…
  • contact?
  • uw kind opgeven voor de ‘ik leer anders’ cursus?
  • zich opgeven voor een informatieavond?
  • of
  • bent u  niet helemaal zeker en wilt u eerst een gesprek?
  • heeft u advies nodig over beelddenkers in de klas?
  • wilt u gewoon meer informatie?

 

Ik sta u graag te woord! 

Echter mijn telefoon staat uit -zoals u vast begrijpt- als ik werk met een leerling of met iemand een gesprek heb. Als u inspreekt op mijn voicemail bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Of stuur een sms of WhatsApp-bericht. Dan maken we een afspraak voor een telefoontje op een tijdstip dat het ons beiden uitkomt.

U kunt natuurlijk ook e-mailen met behulp van het contactformulier. Gewoonlijk beantwoord ik uw mail binnen twee werkdagen. Mocht u geen antwoord hebben gekregen, controleer dan uw spambox.

e-mail