cintaBij de meeste kinderen verloopt het leerproces bijna als vanzelf. Een kind ontwikkelt zich zonder veel problemen op zijn of haar eigen niveau. Bij ongeveer vijf procent van de leerlingen is dit niet het geval. De belemmeringen die zij ondervinden is een zware belasting voor leerkrachten, ouders en niet in de laatste plaats het kind zelf. Deze kinderen ervaren al heel vroeg dat ze niet dom zijn, maar merken dat wat hun medeleerlingen zomaar kunnen, hen maar moeilijk lukt. Veel van deze kinderen zijn beelddenkers. BinnenBeeld biedt hulp aan beelddenkers en hun ouders bij de zoektocht naar het leren leren. Hieronder leest u wat BinnenBeeld voor u kan doen.

Is uw kind een beelddenker? Kenmerken van beelddenkers vind u hier

Dankjewel Dieuwke,

voor je vriendelijke en overtuigende begeleiding van onze kinderen.
Trotse moeder van drie beelddenkers

 

Dieuwke Reitsma

Contact


De makkelijkste manier om meer informatie te krijgen over beelddenken, ik leer anders of BinnenBeeld is contact met mij op te nemen. Wees niet bang dat u mij stoort. Mijn telefoon staat uit als ik in gesprek ben of als ik om een andere reden niet bereikbaar ben. Als u inspreekt op mijn voicemail of een sms stuurt, maken we, geheel vrijblijvend, een telefonische afspraak... direct contact
werkboek-ik-leer-anders

Cursus ik leer anders


BinnenBeeld helpt beelddenkers direct met de methode ik leer anders. Tijdens de cursus leert het kind woorden juist op te schrijven, beter (hardop) te lezen, tafels te automatiseren en klokkijken. Verder ondersteunt zij leerkrachten en ouders om deze leerlingen goed te begeleiden.
Ik leer anders, is een visuele methode om leerstof op te nemen...
lees meer
flyer

informatieavonden


Regelmatig organiseert BinnenBeeld informatieavonden voor mensen die meer willen weten over beelddenken en over de methode ik leer anders. Iedereen is welkom... Lees meer

Ervaringen

Lees hier hoe anderen de ik leer anders cursus en de werkwijze van BinnenBeeld hebben ervaren...
lees meer
119-boeken-trap-licht-1920-fotos-voor-therapeuten

Boeken


Wilt u eerst graag lezen, dan verwijs ik u naar mijn boekenpagina. Hier worden verschillende boeken over beelddenken besproken. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe relevante informatie. Veel van deze boeken zijn te leen bij de bibliotheek. Echte aanraders vind ik: het boek speciaal geschreven voor kinderen Ben ik in beeld en het werkboek van ik leer anders...
lees meer